Lahja 11 vuotiaalle – 6 upeaa lahjaideaa pojille ja tytöille

Lahja 11 vuotiaalle?

11 vuotias on esiteini ja haluaa jo itse päättää asioista, joten esimerkiksi vaatteet voi suosiolla jättää pois lahjaehdotuksista; lapsen on paras valita ne itse kaupasta vanhempiensa kanssa. Toisaalta voit antaa lapselle lahjakortin ja lähteä viettämään hauskaa päivää kaupungilla shoppailun merkeissä!

Tällöin esiteini voi itse päättää mitä haluaa ostaa ja voitte samalla viettää yhteistä laatuaikaa.

Parhaat lahjat 11 vuotiaalle ovat konkreettisia ja yksinkertaisia, joiden sisältöön lapsi itse voi vaikuttaa.

Esimerkiksi lahjakortti, raha ja elokuvaliput ovat tällaisia; lapsi voi itse päättää mihin lahjakortin ja rahan käyttää sekä mitä elokuvia käy katsomassa. Näiden lahjojen kanssa et voi epäonnistua! Hyviä vaihtoehtoja ovat myös lahjat, joihin kuuluu yhteinen ajanvietto. Päivä huvipuistossa tai elokuvissa käynti yhdistettynä ravintolalounaaseen ovat hauskoja tapoja juhlistaa lasta ja samalla viettää aikaa yhdessä.

Etsit sitten joulu- tai syntymäpäivälahjaa, uskomme näiden lahjaideoiden olevan sopivia. Toivomme, että sait tästä inspiraatiota täydellisen lahjan hankintaan 11 vuotiaalle.

Lahja 11 vuotiaalle

Sort By

1. Lahjakortti

Lahjakortti coolstuff.fi
Lahjakortti – Coolstuff.fi

Lahjakortteja saa kaikkiin vaatekauppoihin sekä moniin muihin liikkeisiin.

Liike, johon ei saa lahjakorttia, on jo poikkeus. Näin ollen lahjakortti on helppo vaihtoehto sekä sinulle lahjan antajana että lahjan vastaanottajalle, jonka ei tarvitse miettiä pitääkö hän saamastaan lahjasta vai ei.

Nuoret myös usein toivovat lahjakortteja lahjoiksi, koska voivat itse tehdä päätöksen siitä, mitä niillä ostavat. Kannattaa pitää silmät auki ja kiinnittää huomiota muun muassa siihen, minkä merkkisiä vaatteita esiteini käyttää. Nämä ovat vinkki siitä, minkä liikkeen lahjakorttiin sinun kannattaa sijoittaa.

Sähköinen Lahjakortti – Coolstuff.fi

2. Karkki

Jelly Belly makeisrasia

Karkki on helppo ja vastustamaton lahja, jolla et voi mennä mönkään.

Lapset yleensä pitävät kaikesta makeasta. Varmista lapsen vanhemmilta mahdolliset allergiat, jotta et vahingossa anna pähkinäallergikolle hasselpähkinäsuklaalevyä.

Karkkilahjan ei tarvitse olla valtava ollakseen onnistunut; iso karkkipussi tai suklaalevy on mainio lahja.

Jos olet nähnyt lapsen syövän tiettyä karkkia, esimerkiksi tietyn merkkistä suklaalevyä, voit ostaa samoja karkkeja lahjaksi; tällöin karkkilahja on varmasti mieluinen.

3. Raha

Rahalla lapsi voi itse ostaa mitä haluaa tai mikä vielä parempi, pistää rahan säästöön. Hyvä idea onkin avata lapselle esimerkiksi rahasto, joka kerää korkoa ajan kuluessa.

Lapsi voi täysi-ikäisenä halutessaan nostaa rahaston tuoton omalle tililleen.

Erityisesti käteinen raha on monen esiteinin mieleen. Sopivaa rahasummaa ei ole kiveen hakattu, joten siitä voit keskustella lapsen vanhempien kanssa tai mennä itsellesi sopivalla summalla.

4. Retki huvipuistoon

Suomessa on monia huvipuistoja, joissa voi viettää hauskan päivän lapsen kanssa.

11 vuotias nauttii huvipuistojen hurjista laitteista ja hauskoista peleistä. Voit viedä lapsen lähimpänä sijaitsevaan huvipuistoon tai tehdä pidemmän retken kauemmas – voit myös antaa lahjaksi retken lapselle ja tämän kaverille!

Hyviä vaihtoehtoja huvipuistoretkeä varten ovat muun muassa Helsingissä sijaitseva Linnanmäki, Tampereen Särkänniemi, Kauhavalla sijaitseva PowerPark sekä Kouvolassa oleva Tykkimäki.

5. Elokuvaliput

Elokuvaliput ovat kätevä lahja!

Sinun ei tarvitse vaivata päätäsi koittamalla miettiä mistä lahjasta lapsi tykkäisi ja lapsi pääsee itse päättämään mihin elokuviin liput käyttää.

Lapsi voi myös tarjota halutessaan ystävälleen elokuvakokemuksen. Elokuvalippuja voi ostaa useista eri paikoista, kuten monista supermarketeista sekä R-kioskeilta ja tottakai elokuvateattereista.

6. Konsoli- tai tietokonepelit – Lahja 11 vuotiaalle

Jos nuori teini harrastaa paljon pelaamista tietokoneella tai konsolilla kuten Xbox:lla, voit olla varma, että peli on hyvä lahjaidea.

Kannattaa etukäteen kysellä minkä pelin lapsi haluaisi, ellet itse ole jo hyvin perillä hänen pelimaustaan esimerkiksi pelattuasi hänen kanssaan monia kertoja.

Varmista myös mille laitteelle peli tulee, jotta et vahingossa osta peliä sellaiselle laitteelle, jota lapsen kotona ei olekaan. Sitten voit nauttia lapsen peli-innosta tai vaikkapa pelata hänen kanssaan!

Katso myös: